marți, 21 mai 2013

Radio Manele

Ei da acum sigur o sa imi iau capace de la multi , ce dracu` nene scrii pe blog despre un radio de manele, o sa va spun scurt si la obiect da scriu normal ca scriu e un fenomen care a luat amploare in ultimii ani in Romania de ce sa ne ascundem dupa deget. Radio Manele luati de aici un link sa ascultati daca va intereseaza , daca nu asta e fiecare asculta ce ii place .
Inainte de a imi exprima opinia despre muzica in general o sa scriu 2 cuvinte despre radiourile online care in ultima vreme au devenit o alternativa solida la radioul clasic si care aduc muzica de orice gen in casele noastre. Respect pentru toti cei care investesc bani si timp pentru a oferii muzica de calitate ascultatorilor , as vrea sa vad cati dintre carcotasi ar plati din buzunarul lor cateva zeci de euro lunar pentru placerea altora.
Personal ascult orice gen de muzica avand propriile mele criterii de selectie , pentru mine muzica se imparte in muzica buna si muzica de calitate slaba pe care o ascult o data o cataloghez si o uit. Ma simt bine ascultand manele populara hip hop sau te miri ce balada rock in functie de starea sufleteasca pe care o am la momentul respectiv.
 Cat despre manele ascult atunci cand e de chefuiala si petrecere si ma doare fix la motu`de la basca de parerea lumii, nu sunt genul de mironosita care zice ca vai eu nu ascult cutare gen si de fapt are telefonul full de melodii fix de genul ala si o arde non stop prin cluburi pe muzica aia. Asculti muzica pentru ca te face sa te simti bine si punct nu pentru trenduri si parerea lumii , asculti ce vrei si simti ca te linisteste cel putin asa fac oamenii normali la cap.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu