joi, 6 martie 2014

Azi vorbim despre justitie

Ei da azi vb despre altceva ca deh tot s-a intamplat ce s-a intamplat cu celebrele de acum condamnari din lumea fotbalului. Fiind un urmaritor atent al fenomenului sportiv in general si fotbalului in special , dar avand si oaresce cunostinte de drept acumulate prin facultate imi permit sa fac cateva consideratii pe aceasta tema destul de mult dezbatuta de altfel.
In mod cert in aceast proces intors si reintors pe toate partile si toate instantele ceva este putred, atat de putred incat deciziile care s-au luat in decursul timpului se bat practic cap in cap. Imi este teribil de greu sa cred ca un judecator poate vedea o foaie complet alba iar altul vede aceeasi foaie complet neagra deci undeva exista o fractura in logica acestui caz.
Nu vreau sa ma pronunt sub nici o forma asupra vinovatiei sau nevinovatiei celor implicati ci doar sa discut despre neconcordantele majore intre deciziile luate de diverse instante dealungul procesului. Personal cred ca justitia din Romania sufera tare la capitolul neimplicare din terte parti fapt care o transforma intr-o arma politica sau financiara( adica dominata de interese politice sau interese financiare) impotriva cetatenilor . Asadar Doamne fereste de un proces in ziua de azi ca mori cu dreptatea in mana cum se spune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu