luni, 17 martie 2014

Propuneri

In acest post doresc sa insir cateva propuneri pentru imbunatatirea activitatii clubului Muscel . Mai pe scurt datorita framantarilor din ultima vreme clubul meu de suflet pare ca incepe sa se destrame , iar aceste propuneri sunt facute tocmai pentru a impiedica acest fapt.

1. Votul in cadrul sedintelor clubului sa se faca nominal aici existand 2 variante fie presedintele clubului striga fiecare membru si ii adreseaza intrebarea si primeste raspunsul , care se va nota intr-un tabel in dreptul numelui membrului respectiv, fie presedintele clubului adreseaza intrebarea iar mai apoi membrii clubului trec unul cate unul si completeaza raspunsul lor pe un tabel in dreptul numelui.
2. Suspendarea taxei de premiere temporar,  pana in momentul in care situatia clubului se imbunatateste.
3. Suspendarea taxei de premiere permanent pentru membrii cu varsta de pana la 18 ani.
4 Achizitionarea unei autospeciale de transport proprii , suma necesara fiind adunata prin cotizatia voluntara a membrilor clubului pana la sfarsitul acestui an. De exemplu la un numar de 50 de membrii prin cotizarea unei sume de 100 de euro per membru pana la sfarsitul acestui an se va reusi strangerea unei sume de 5000 de euro suma care ar fi suficienta pt achizitionarea unei autospeciale . Imi permit sa si postez 2 linkuri cu asemenea autospeciale anuntate spre vanzare in acest moment :  http://porumbel.net/2014/de-vanzare-autospeciala-transport-porumbei-11/  si http://porumbel.net/2014/de-vanzare-autospeciala-transport-porumbei-11/  .
Dragi colegi va rog sa reflectati asupra acestei propuneri care ne va asigura libertatea de miscare si de decizie asupra planului de zbor pe care il dorim si il vom putea realiza asa cum dorim noi nu prin diverse lucruri impuse de catre alti transportatori. Suma de 100 de euro care ar fi necesara cred ca nu este nici pe departe una mare mai ales daca se va plati pana la sfarsitul anului , cred ca oricare dintre noi poate economisi acesta suma in decurs de cateva luni.
5. In eventualitatea acceptarii propunerii nr 4 , se va introduce o taxa pentru membrii noi veniti dupa data de achizitionare a mijlocului de transport , si pentru maxim 3 ani de la acesta data, a carei valoare va fi stabilita ulterior de catre club , taxa unica ( platibilia o singura data ) care va acoperii asa numita amortizare a cheltuielii . Aceste sume se vor folosi pentru activitati curente ale clubului. Mai pe scurt fiecare membru nou ( sau revenit dupa diverse perioade de pribegie) , timp de 3 ani de la data achizitiei,  va plati o suma de x ron sau euro ( taxa unica si platibila intr-o transa la inscrierea in club) pentru amortizarea achizitiei ( cuantumul acestei taxe as propune sa fie intre 25 - 50 % din cat se va cotiza de un membru actual). Taxa de amortizare ( ca sa o si numesc cumva) nu se aplica pentru membrii cu varsta mai mica de 18 ani.
6. Introducerea  unui numar de 6 sedinte cu prezenta obligatorie ( in lunile ianuarie , februarie , martie - pentru discutii si pregatiri ale sezonului de maturi; in lunile iulie si august - pentru pregatirea sezonului de pui; in luna octombrie - pentru incheierea anului columbofil si plata taxelor pe sezonul urmator; aceste date sunt cu caracter informativ din experienta mea la nivel de membru activ al clubului), absenta la 3 sau mai multe din aceste sedinte atrage dupa sine o penalitate financiara( care se va decide ulterior) si retragerea dreptului de vot in cadrul clubului pentru perioada de 1 an, daca aceasta atitudine se repeta penalitatile se maresc proportional.
Mentionez ca fac aceste propuneri in calitate de membru activ al clubului Muscel inca din anul 2003 si fost membru al comitetului de conducere a clubului . De asemenea va rog sa analizati aceste propuneri cu mare atentie sa le discutati in cadrul unei sedinte a clubului si sa le imbunatatiti daca este posibil. Toate cele bune .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu